Υπηρεσίες

Παράλληλα με την προβολή στο εκθεσιακό τμήμα της Online Expo έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για την υλοποίηση αποτελεσματικών εξαγωγών.


Οι τομείς που καλύπτονται είναι:


Μ’ αυτό τον τρόπο σας παρέχεται αποτελεσματική υποστήριξη και προώθηση προϊόντων στις αγορές κυρίως της κεντρικής Ευρώπης, της Ρωσίας, και των ΗΠΑ.

 

Παραγωγή επικοινωνιακού υλικού και ιστοσελίδων από την WEBONE.


H Online Expo σε συνεργασία με την WEBONE σχεδιάζει, δημιουργεί και παράγει επικοινωνιακό υλικό με υψηλές προδιαγραφές απόδοσης και αισθητικής. Ειδικότερα ασχολείται με:

 

Ιδιαίτερη εξειδίκευση υπάρχει στη δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης σας.

Λέγεται ότι οι επισκέπτες διαμορφώνουν τη γνώμη τους για μία ιστοσελίδα μέσα σε 1/ 20 του δευτερολέπτου.

Ο ιστοχώρος αποτελεί την πρώτη και πολλές φορές τη μόνη πιθανότητα για να δημιουργήσετε μία εντύπωση στα μάτια εκατομμυρίων καταναλωτών του διαδικτύου.

Εμείς σχεδιάζουμε δικτυακούς τόπους με τη βέλτιστη λειτουργικότητα και υψηλά κριτήρια αισθητικής. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αφενός να  αναδεικνύεται η εταιρική ταυτότητα (brand name) και αφετέρου να επικοινωνούνται με τον καλύτερο τρόπο τα μηνύματα της επιχείρησής συμβάλλοντας στην βελτίωση και αύξηση των πωλήσεων.


Η μεθοδολογία που ακολουθούμε για την παραγωγή υλικού και την κατασκευή ιστοσελίδων είναι η παρακάτω:

1.Ενημέρωση (Brief), από πλευράς σας, για τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης και τους στόχους επικοινωνίας.

2.Ανάλυση ανταγωνισμού.

3.Ανάπτυξη στρατηγικής.

4.Γραφιστικός σχεδιασμός.

5.Προγραμματισμός ιστοσελίδας.

6.Προώθηση και προβολή.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαμόρφωση της δικής σας εξαγωγικής στρατηγικής.