Βιολογικά Προϊόντα

A 1

ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  Λογότυπο

Η ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 42 χώρες του κόσμου.

ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

A 2

Αρωγαία

Αρωγαία Λογότυπο

Θελήσαμε να δημιουργήσουμε προϊόντα για τον κόσμο, όπως αυτά που βάζουμε σπίτι μας, στο τραπέζι μας, τρώμε εμείς και τα παιδιά μας.

Αρωγαία

A 3

Αφοι Χαΐτογλου ΑΕΒΕ

Αφοι Χαΐτογλου ΑΕΒΕ Λογότυπο

Για πάνω από 80 χρόνια, η βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα απόλυτα ενταγμένα στη Μεσογειακή διατροφή.

Αφοι Χαΐτογλου ΑΕΒΕ

A 4

ADAM HERBS

ADAM HERBS Λογότυπο

Κύρια επιδίωξη αλλά και φιλοδοξία μας είναι η προώθηση των επιλεγμένων προϊόντων μας στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού,

ADAM HERBS

A 5

BIOLAB EPIRUS

BIOLAB EPIRUS Λογότυπο

Τα εργαστήρια BIOLAB ιδρύθηκαν το 2001, με σκοπό την παροχή ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες, σε όλο το φάσμα της γεωργίας.

BIOLAB EPIRUS

A 6

ΒΙΟΚΗΠΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΒΙΟΚΗΠΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Λογότυπο

ΒΙΟΚΗΠΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

A 7

ΕΛΛΑΔΑ

DS Consulting

Η DS Consulting παρέχει υπηρεσίες για ανάπτυξη συστημάτων ISO 9001 & 22000, αναλαμβάνει έλεγχο και σχεδιασμό ετικετών τροφίμων, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις βιολογικών προϊόντων (υποστήριξη εξαγωγών)

περισσότερα

A 8

ΕΛΛΑΔΑ

Αφοι Παπαγιάννη Α.Ε.

Η «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» παράγει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων με βάση το σουσάμι: χαλβά, ταχίνι, παστέλι και σησαμόσπορο αρτοποιίας, και άλλα.

περισσότερα