Προφίλ της εταιρίας

«Η αποτελεσματικότερη online Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών »


Περιγραφή της Δραστηριότητας


Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ON24 που δημοσιεύεται στο Biz Report, ένα από τα μεγαλύτερα site για την online επιχειρηματικότητα,  το 63%από τους 530 επαγγελματίες του Μάρκετινγκ που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσε ότι είναι πιο πιθανό να παρακολουθήσει κάποια εκδήλωση online παρά δια ζώσης, ενώ επίσης το 72% δηλώνει ότι νιώθει μεγαλύτερη άνεση στην online επικοινωνία παρά στην πρόσωπο με πρόσωπο.


Ποιοί είμαστε


Η ηλεκτρονική έκθεση Online Expo είναι η αποτελεσματικότερο online Έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών. Πρόκειται για ένα σημείο συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων στην αλυσίδα παραγωγής και προώθησης του κλάδου τροφίμων και ποτών. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των συμβατικών εκθέσεων με αυτά της διαδικτυακής παρουσίας 365 ήμερες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.


Αποτελείται από καταχωρήσεις – περίπτερα επιχειρήσεων που «εκθέτουν» τα προϊόντα και υπηρεσίες τους με αναλυτική περιγραφή και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των επισκεπτών με τους αρμόδιους της επιχείρησης.


Με άρθρα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την οργάνωση και διοίκηση των εξαγωγών αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη στην διαδικασία ανάπτυξης της εξωστρέφειας κάθε επιχείρησης.


Η ιδέα της δημιουργίας μιας διαδικτυακής έκθεσης με εξαγωγικό χαρακτήρα ξεκίνησε πολύ πριν από την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Βασίστηκε κυρίως στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία στους τομείς παρουσίασης, προβολής και επικοινωνίας καλύπτοντας ένα κενό που διαπιστώσαμε με τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις προώθησης ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.


Η σημαντικότερη διαφοροποίηση μας έναντι καταλόγων επιχειρήσεων είναι ότι εμείς προωθούμε ενεργά και δυναμικά τα ελληνικά προϊόντα και δεν είμαστε απλά ένας κατάλογος χαμένος στα δισεκατομμύρια των ιστοτόπων του internet.


Με γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αθήνα καθώς και συνεργάτες στις υπόλοιπες περιφέρειες καλύπτουμε γεωγραφικά όλη την επικράτεια παρέχοντας εφαρμόσιμες, πρακτικές και οικονομικές λύσεις.


Στελέχωση


Η επιχείρηση διαθέτει σήμερα ομάδα στελεχών με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία σε όλους τους τομείς. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ενέργειας ή έργου επιλέγει για συνεργασία επιφανείς και σοβαρές επιχειρήσεις από κάθε κλάδο σε όλη την επικράτεια καθώς και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης.

Μ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ταχεία διεκπεραίωση καθώς και αξιοποίηση των τοπικών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση όμως για τη επιτυχία υψηλών επιπέδων ποιότητας και απόδοσης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, επιβλέπει τις διαδικασίες ελέγχου και διατηρεί την απόλυτη ευθύνη.

Επικοινωνήστε μαζί μας...
Επικοινωνήστε με τους επόμενους πελάτες σας...