Αρωγαία | Ελλάδα

Ελλάδα

Προφίλ Εταιρίας

Η Αρωγαία είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την καλλιλέργεια Ελληνικών αρωματικών φυτών υψηλής ποιότητας.

Η καλλιέργεια των φυτών γίνεται σε ιδιόκτητα κτήματα ξηρικά (χωρίς άρδευση) για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατόν ποιότητα, στην περιοχή της Αττικής με πιστοποιημένα φυτά ενώ και οι καλλιέργειες βρίσκονται ελέγχονται από τον οργανισμό πιστοποίησης ΔΗΩ.

Η συγκομιδή και αποξήρανση των φυτών πραγματοποιείται φυσικά, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και το τρίψιμό τους διεξάγεται με τρόπο τέτοιο, ώστε τα εξαιρετικά τους ποιοτικά χαρακτηριστικά να παραμείνουν αναλλοίωτα.

Για την αποθήκευση και διάθεση του τελικού μας προϊόντος, επιλέχθηκε μια γυάλινη συσκευασία η οποία συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία για την διατήρηση των δυνατών αρωμάτων του περιεχομένου και ταυτόχρονα αποκαλύπτει τη φιλοσοφία μας για βιολογικά/φυσικά προϊόντα και σύνδεση με την παράδοση.

Η ποιότητα των προϊόντων ελέγχεται σε ετήσια βάση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). Η Αρωγαία αυτήν την περίοδο διαθέτει ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, και φασκόμηλο.

Φόρμα Επικοινωνίας


Παρακαλώ, συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας.

Company:

Name, Surname:

Country:

Phone Number:

E-mail:

Website:

Το Μήνυμα σας:

Κωδικός Επιβεβαίωσης
κωδικός επιβεβαίωσης

Παρακαλούμε, πληκτρολογήστε τον κωδικό της εικόνας: