Τα Νησιώτικα | Ελλάδα

Ελλάδα

Προφίλ Εταιρίας

Από το 1970, το πάθος για παραγωγή κατεψυγμένων ορεκτικών και επιλεγμένων κρεατοσκευασμάτων υψηλής γαστρονομικής & διατροφικής αξίας παραμένει άσβεστο. Μέσα από την κοπιαστική δουλειά και το ατελείωτο μεράκι αυτό το πάθος μεγαλώνει, εξελίσσεται, και στέκει πάντα οδηγός για καθετί με το οποίο καταπιανόμαστε. Κάθε ημέρα είναι για εμάς και μια καινούργια ευκαιρία για ατελείωτη έμπνευση και δημιουργία.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας ήταν είναι και θα είναι πάντα η ίδια. Ο τρόπος που παράγεις τρόφιμα καθρεπτίζει απόλυτα την κουλτούρα σου, τις γνώσεις και την εμπειρία σου αλλά κυρίως καθρεπτίζει την προσωπικότητα σου. Για εμάς στην Tasteful Marinos η κουζίνα του χώρου παραγωγής μας δεν μπορεί και δεν πρέπει σε τίποτε να διαφέρει από την αντίστοιχη κουζίνα ενός επαγγελματία μάγειρα. Η βιομηχανική παραγωγή μπορεί και πρέπει να ταυτίζεται μόνο με πράγματα που έχουν απευθείας σχέση με όσα απλόχερα μας προσφέρει η μητέρα φύση. Αρκεί να το θέλουμε. Η αγάπη για την δουλειά μας και η χαρά της δημιουργίας πάντα θα αποτελούν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια για οτιδήποτε παράγεται από εμάς και φέρει την υπογραφή μας.

Καινοτομία

Είναι τιμή μας το γεγονός ότι τα προϊόντα μας είναι τα μόνα τα οποία δεν έχουν εξωτερικό πανάρισμα. Μια πρωτοτυπία που αξίζει πολλά. Χάριν σε αυτή την επινόηση ο καταναλωτής τρώγοντας τα απολαμβάνει απευθείας πλούσιο υλικό χωρίς την μεσολάβηση κουρκουτιού ή φρυγανιάς. Ο δε επαγγελματίας βλέπει τον χρόνο ζωής των λαδιών του να αυξάνεται μιας και τα νησιώτικα δεν αφήνουν υπολείμματα και κατακάθια.

Φόρμα Επικοινωνίας


Παρακαλώ, συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας.

Company:

Name, Surname:

Country:

Phone Number:

E-mail:

Website:

Το Μήνυμα σας:

Κωδικός Επιβεβαίωσης
κωδικός επιβεβαίωσης

Παρακαλούμε, πληκτρολογήστε τον κωδικό της εικόνας:

± zoom

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

> περισσότερα

± zoom

Παραδοσιακός Κολοκυθοκεφτές

> περισσότερα

± zoom

Κυβάκια Ελληνικών Τυριών

> περισσότερα

± zoom

Κυπριακή σεφταλιά

> περισσότερα

± zoom

Μπουκίτσες σκληρών & ημίσκληρων τυριών

> περισσότερα

± zoom

Τσακώνικη μελιτζανοκροκέτα

> περισσότερα

± zoom

Μπουκίτσες Ευαγγελισμού

> περισσότερα